Ge en gåva

Församlingens verksamhet bygger till största delen på frivilliga gåvor. Här nedan har du två vägar att bidra med medel till församlingens arbete.

Via bankgiro

Sätt in pengar till vårt bankgirokonto 725-1515. Märk gärna inbetalningen med det du vill ge din gåva till.

Via kort

Ge en gåva genom att betala med kort. Du kan antingen betala via ett PayPal-konto, om du innehar ett sådant, eller direkt med ditt VISA- eller Mastercard.
Denna funktion är inte tillgänglig än.

"Ängeln på Malmskillnadsgatan", Elise Lindqvist

Elise Lindqvist kallas för Ängeln på Malmskillnadsgatan, men bland de unga prostituerade i Stockholm går hon mest under namnet Morsan. Hon och hennes team från St:a Clara kyrka stöttar dem med fika, kramar och en hjälpande hand varje fredagskväll, och för många av tjejerna på gatan är hon den enda mamma de har. Men så kan Elise bättre än de flesta förstå hur det är att vara ensam och utsatt. Redan som barn blev hon utnyttjad av människor som stod henne nära. Som tonåring hamnade hon hos en bordellmamma och blev prostituerad. Vuxenlivet bestod länge av missbruk och sjukdom. En dag för drygt sjutton år sedan tog hennes liv en dramatisk vändning. Hon mötte helt oväntat Gud. Det blev starten på ett nytt och annorlunda liv.När Elise delade med sig av sin livsberättelse i P1 Sommar väckte det enorm uppmärksamhet. Nyligen släppte hon en bok där hon berättar om sitt liv och för några veckor sedan var hon gäst i TV-programmet Skavlan.

Slutsålt!

Kalle Spetz

Pastor & föreståndare

0735-284328
kalle@skillingemissionshus.se

Mer under Föredrag och musikkvällar