Ge en gåva

Församlingens verksamhet bygger till största delen på frivilliga gåvor. Här nedan har du två vägar att bidra med medel till församlingens arbete.

Via bankgiro

Sätt in pengar till vårt bankgirokonto 725-1515. Märk gärna inbetalningen med det du vill ge din gåva till.

Via kort

Ge en gåva genom att betala med kort. Du kan antingen betala via ett PayPal-konto, om du innehar ett sådant, eller direkt med ditt VISA- eller Mastercard.
Denna funktion är inte tillgänglig än.

Det är mycket man inte måste

Dessvärre tvingas vi meddela att kvällen med Tomas Sjödin är inställd på grund av sjukdom.Vi hoppas Tomas kan komma till oss vid ett senare tillfälle i höst eller vinter.

Det är mycket man inte måste

Den här kvällen handlar inte om att ta lätt på alla krav, snarare att slå ett slag för det sorteringsarbete som är grundläggande för allt liv. Att ta livet på allvar kräver att man sorterar bort de onödiga måsten som bara tynger livet, för att istället ge plats, kraft och ljus till kärlekens måsten.

Välkommen till en underhållande och allvarsam kväll med Tomas Sjödin om kärlek, tid och tro Ä om sådant vi kanske redan vet, men sällan tänker på.

Tomas Sjödin är pastor, föreläsare och författare. Han har skrivit ett tiotal böcker, senast Det händer när du vilar, Tusen olevda liv finns inom mig (roman) samt Jag lutar åt Gud som var hans första bok med samlade texter. Tomas har även varit värd för Sommar i P1 2004 och 2006 samt lyssnarnas val som värd för Vinter i P1 år 2011, 2013 och 2014.

Relaterad information

Kalle Spetz

Pastor & föreståndare

0735-284328
kalle@skillingemissionshus.se

Mer under Föredrag och musikkvällar