Ge en gåva

Församlingens verksamhet bygger till största delen på frivilliga gåvor. Här nedan har du två vägar att bidra med medel till församlingens arbete.

Via bankgiro

Sätt in pengar till vårt bankgirokonto 725-1515. Märk gärna inbetalningen med det du vill ge din gåva till.

Via kort

Ge en gåva genom att betala med kort. Du kan antingen betala via ett PayPal-konto, om du innehar ett sådant, eller direkt med ditt VISA- eller Mastercard.
Denna funktion är inte tillgänglig än.

Svaga är starka tillsammans

En inspirerande kväll i samarbete med Erikshjälpen

Välkommen till en rolig och berörande kväll där vi möter två personers starka livsöden. Jonas Helgesson föddes med navelsträngen runt halsen och var utan syre i närmare 40 minuter. Att han lever är ett mirakel. Idag arbetar Jonas som ståuppare, förläsare, skribent och författare.

Lena Helgesson är mamma till Jonas. I sin nya bok, CP-barnet, beskriver hon hur Jonas CP-skada blir hennes värsta fiende. "Att jag inte kunde acceptera den blev som att gå ut i krig mot en alltför stark motståndare.

"Hör om kampen, sorgen och glädjen när livet inte blir som man tänkt sig."

Jag skulle inte vara den jag är om inte mamma fanns" - Jonas Helgesson"

Jag skulle inte vara den jag är om inte Jonas fanns." - Lena Helgesson

Biljetter 120kr/st bokar du här på vår hemsida. Alla biljettintäkter går oavkortat till Erikshjälpens arbete i Vitryssland. Där gör Erikshjälpen skillnad bl.a. genom att hjälpa barn och ungdomar som är diskriminerade och tvingas leva instängda på grund av att de har funktionsnedsättningar.

Relaterad information

Mer under Föredrag och musikkvällar