Vi vill prata med dig

Vår församling består av en massa olika människor. Några av oss har förmånen att ägna merparten av våra dagar till att leda och sätta en viss struktur i denna gemenskap av människor. Nedan hittar du adressen till platsen du kan hitta oss dagtid och även telefonnummer och e-postadress. Vi vill gärna prata med dig!

Kontaktuppgifter

Skillinge Missionshus

Skolgatan 16

276 60 Skillinge

Telefon till Missionshuset

0735-284328

E-post
info@skillingemissionshus.se

Kontaktformulär

Lämna en kommentar

Pilgrimsträdgård - om vila och återhämtning i gröna rum

Det handlar om ett nytt sätt att leva och vara i sin trädgård. Gabriella Mellergårdh, är frilansjournalist och författare. Utifrån sin bok Pilgrimsträdgård visar hon bilder och ger praktiska tips om hur du kan skapa olika rum i din trädgård utifrån pilgrimens sju ledord: frihet, enkelhet, långsamhet, tystnad, bekymmerslöshet, delande och andlighet.

Gabriella bjuder på inspiration och idéer för egen balkong och radhustäppa såväl som för den stora, offentliga trädgården med möjlighet till trädgårdsterapi och rehabilitering.

Unik trädgårdskonst har skapats utifrån de sjupilgrimsorden i ett samarbetsprojekt med en dagligverksamhet för personer med funktionsnedsättning. Trädgårdskonsten finns till försäljning i samband medföreläsningen.

Gabriella jobbar även med design i det kreativanätverket Fyra Systrar. Hennes inredningsdetaljer som brickor, kuddar och  canvastavlor finns också till försäljning under dagen.

Här kan du boka en biljett, http://www.skillingemissionshus.se/kalender/2014-03-29-0930-1200-frukost-med-foredrag_929

Du betalar när du kommer. 100kr inkl föredrag och frukost. (Samlingen är för både kvinnor och män.)

Mer under Föredrag och musikkvällar