Konsert med Habo Small Band

Konsert med Habo Small Band

Habo Small Band är en blåsorkester i litet format, bestående av ungdomar mellan 9 och 15 år.  Repertoaren är mycket varierad och de spelar allt från Mello-låtar och andra pop-hits till marscher och psalmer, oftast i arrangemang av blåsorkesterns dirigent - Ulrika Holm. 2017 ställde Habo Small Band upp i Brassbands-SM och erövrade en mycket hedervärd 2:a-plats i junior-klassen!

Lördagen den 2 juni kl 18.00 spelar de i en konsert i Skillinge Missionshus och de medverkar i Missionshusets gudstjänst söndagen den 3 juni kl 10.30.

Mer under Föredrag och musikkvällar

 • Välkommen till vårterminens Alphakurs

  Alpha är en kurs där vi vill ta din längtan och nyfikenhet på allvar. Vi möts i en inbjudande, ärlig och avslappnad miljö där vi tillsammans utforskar den kristna trons grunder.

  I Alpha går vi igenom trons olika delar utan att känna krav på att man måste hålla med eller prestera någonting. Alla är välkomna på lika villkor.

  Kvällen innehåller tre delar. Vi äter god hemlagad soppa och nybakat bröd, lyssnar på ett föredrag och avslutar med att samtala i mindre grupper.

  Samtalen har som främsta syfte att ge rum för deltagarens egna tankar och funderingar.

  Vårterminen 2023 börjar med en "prova-på kväll" tisdagen den 31 januari kl 18:30 för att du ska kunna "känna dig för" om Alphakursen passar dig. För den som vill fortsätta möts vi sedan 10 tisdagskvällar.

  Kursavgiften är 500kr och inkluderar alla måltider.

  Har du frågor eller vill anmäla dig är du välkommen att höra av dig till Kalle Spetz 0735-284328, kalle@skillingemissionshus.se

  Kursen genomförs i samarbete med Studieförundet Bilda.