Sinnesromässa

Efter ett längre uppehåll startar vi igen Sinnesromässor i Skillinge Missionshus.

Sinnesromässan innehåller "delning" av någon som har erfarenhet av 12 stegsprogrammet, musik, betraktelse och möjlighet att gå till olika stationer - nattvard, ljuständning, textläsning, förbön, skriva böner, lägga av sig sin börda mm.

Kvällarna arrangeras sista onsdagen i månaden kl 19. Drop-in fika från kl 18.15.

 “There is a crack in everything. That´s how the light gets in.” Leonard Cohen

 

Relaterad information

Kalle Spetz

Pastor & föreståndare

0735-284328
kalle@skillingemissionshus.se

 • Välkommen till vårterminens Alphakurs

  Alpha är en kurs där vi vill ta din längtan och nyfikenhet på allvar. Vi möts i en inbjudande, ärlig och avslappnad miljö där vi tillsammans utforskar den kristna trons grunder.

  I Alpha går vi igenom trons olika delar utan att känna krav på att man måste hålla med eller prestera någonting. Alla är välkomna på lika villkor.

  Kvällen innehåller tre delar. Vi äter god hemlagad soppa och nybakat bröd, lyssnar på ett föredrag och avslutar med att samtala i mindre grupper.

  Samtalen har som främsta syfte att ge rum för deltagarens egna tankar och funderingar.

  Vårterminen 2023 börjar med en "prova-på kväll" tisdagen den 31 januari kl 18:30 för att du ska kunna "känna dig för" om Alphakursen passar dig. För den som vill fortsätta möts vi sedan 10 tisdagskvällar.

  Kursavgiften är 500kr och inkluderar alla måltider.

  Har du frågor eller vill anmäla dig är du välkommen att höra av dig till Kalle Spetz 0735-284328, kalle@skillingemissionshus.se

  Kursen genomförs i samarbete med Studieförundet Bilda.