Med anledning av coronaviruset

Vi lever nu i en ovanlig tid där beslut behöver fattas som får konsekvenser för vårt sätt att vara församling. Utifrån folkhälsomyndighetens rekommendationer har vår krisgrupp kommit fram till följande.

- Tillsvidare har vi inte några gudstjänster i Missionshuset.

- Du som är under 70 år, inte har några symptom av coronavirus och inte tillhör någon riskgrupp är välkommen till bön, bibelläsning och lovsång söndagar kl 10:30. Enkel fika serveras.

- Tillsvidare är Söndagsklubben inställd.

- Ljudfil med betraktelse och bibelläsning läggs ut på hemsidan varje söndag med start den 29 mars.

- Tillsvidare är fysiska möten med våra husgrupper inställda. Du som är med i en husgrupp kommer att bli kontaktad av din husgruppsledare.

- TIKVA är inställt tillsvidare

- Dagledigsamlingarna är inställda tillsvidare

- Sinnesromässorna, första onsdagen i månaden, kommer fortsätta. Du som är under 70 år, inte har några symptom av coronavirus och inte tillhör någon riskgrupp är välkommen

- Vi uppmuntrar varandra att trots begränsningar i personliga möten visa varandra extra omsorg. Ring, maila, skriv kort och använd er kreativitet.  

- SMSa, ring eller maila gärna Bengt 073-933 36 03 bengt@skillingemissionshus.se eller Kalle 073-5284328 kalle@skillingemissionshus.se om du har behov av samtal, förbön eller praktisk hjälp

- Följ gärna församlingen via hemsidan, facebook och instagram

För aktuell och bekräftad information om coronaviruset hänvisar vi till:

krisinformation.se/corona

 

Publicerat den 20 mars

Prenumenera på Senaste nytt i vår kyrka?

Klicka här för att följa vårt nyhetsflöde via RSS