Nu startar vi Alphakurser online

Alpha är en serie kvällar då vi utforskar grunderna i kristen tro, särskilt utformat för dig som är nyfiken och vill fundera över livets stora frågor. Till Alpha är du välkommen för att fundera kring den kristna trons olika delar utan att känna krav på att du måste prestera, hålla med eller ha en egen tro.

Kursen vänder sig till alla som har ett intresse av att upptäcka och lära sig mer om livet och kristen tro i synnerhet. Denna termin möts vi online. Vi använder det digitala verktyget TEAMS. Samtalsledarna har god vana vid digitala möten och kommer bidra till avslappnade, innehållsrika och roliga kvällar. Förutom samtal kommer varje kväll också innehålla en film.

Vi börjar med en "prova-på kväll" tisdagen 2 februari för att du ska kunna "känna dig för" om kursen passar dig. För dig som vill fortsätter vi sedan 10 tisdagskvällar.

Har du frågor eller vill anmäla dig till prova-på-kvällen är du välkommen att höra av dig.

Bor du i Ystad kommun anmäler du till Bengt Jörnland, bengt@skillingemissionshus.se Bengt är pastor i Skillinge Missionshus och i Mötesplats Ystad - en del av Skillinge Missionshus.

Övriga anmäler sig till Kalle Spetz, kalle@skillingemissionshus.se

Hoppas du vill vara med!

Publicerat den 22 december

Prenumenera på Senaste nytt i vår kyrka?

Klicka här för att följa vårt nyhetsflöde via RSS