Välkommen till Gå djupare den 4-6 oktober

Några få platser kvar! Vi i Skillinge Missionshus planerar några dagar vi själva behöver och längtar efter. Vi bjuder in alla er som känner att ni också vill vara med!!

Det blir tre dagar av undervisning, samtal, gudstjänst, föreläsning, god mat och vandringar på natursköna Österlen.

Utifrån det övergripande temat, Gå djupare, vill vi att dagarna ska hjälpa oss att möta och se mer av Gud, oss själva och andra. Det finns mer att upptäcka och med dessa dagar vill vi bjuda in till att stanna upp, lyssna och reflektera. Att ta ut riktning och förundras över Guds omsorg i det liv som är vårt.

Vi hoppas att du vill göra oss sällskap den 4-6 oktober!! Program för dagarna.

Medverkande:

Tisdag och onsdag, Fredrik Lignell

Fredrik är pastor i Ryttargårdskyrkan i Linköping. Han arbetar med föreläsningar, retreater och andlig vägledning samt är författare. Under dagarna i Skillinge kommer Fredrik att undervisa och föreläsa utifrån sin nya bok, Är vi inte framme snart? Om väntan, längtan och tålamod.

Onsdag och torsdag

Liselotte J Andersson

Liselotte har i många år rest runt i landet och besökt många kyrkor och sammanhang, som förkunnare och själavårdare i Equmeniakyrkans tjänst. Hon har även ägnat sig åt det skrivna ordet, i olika tidskrifter och hon är författare till ett tiotal böcker och medförfattare i ytterligare några. Idag ägnar sig Liselotte främst åt arbete med retreater och andlig vägledning. Hon är vice föreståndare för ekumeniska kommuniteten, Bjärka Säby och bor dels i Västergötland, dels i Marstrand, Bohuslän, där hon också har sitt ursprung.

Vid sitt besök i Skillinge kommer Liselotte att undervisa om ”den mogna kärleken”, utifrån Filipperbrevets ord om att växa i den kärlek som är ”rik på insikt och urskiljning.”

Tisdag-Torsdag

Bengt Johansson

Musikern och sångförfattaren Bengt Johansson är ett välkänt namn inom svensk kristenhet. Han har spelat in ett stort antal skivor och skrivit många sånger som sjungs i de flesta kyrkor i Sverige. ”Bara i dig”, ”Helig mark”, ”Du är kärlek” och ”Ropa till Gud” är några av hans lovsånger. Bengt är också bildkonstnär och har även arbetat som pastor. Under dagarna i Skillinge kommer Bengt att undervisa om "Vägen vid sidan om", leda oss i lovsången och i onsdagskvällens mässa, Gå djupare.

Deltagande och matkostnad:

Tidig anmälan fram till 15 augusti 1590kr. 16 augusti - 20 september 1790kr. Lunch, middag och fika ingår under dagarna.

Anmälan och frågor:

Välkommen med din anmälan till info@skillingemissionshus.seTfn. 0735-284328

Boende:

Ingår inte i avgiften. Det finns många härliga B&B på Österlen i närheten av Skillinge. I Brantevik finns vandrarhemmet STF Brantevik Råkulle Vandrarhem.

För husbilar finns det uppställningsplats med tillgång till el, toa och dusch i Skillinge hamn.

Arrangörer:

Skillinge Missionshus och Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle

Publicerat den 13 juni

Relaterad information

Prenumenera på Senaste nytt i vår kyrka?

Klicka här för att följa vårt nyhetsflöde via RSS