Ge en gåva

Församlingens verksamhet bygger till största delen på frivilliga gåvor. Här nedan har du två vägar att bidra med medel till församlingens arbete.

Via bankgiro

Sätt in pengar till vårt bankgirokonto 725-1515. Märk gärna inbetalningen med det du vill ge din gåva till.

Via kort

Ge en gåva genom att betala med kort. Du kan antingen betala via ett PayPal-konto, om du innehar ett sådant, eller direkt med ditt VISA- eller Mastercard.
Denna funktion är inte tillgänglig än.

Pilgrimsträdgård - om vila och återhämtning i gröna rum

Det handlar om ett nytt sätt att leva och vara i sin trädgård. Gabriella Mellergårdh, är frilansjournalist och författare. Utifrån sin bok Pilgrimsträdgård visar hon bilder och ger praktiska tips om hur du kan skapa olika rum i din trädgård utifrån pilgrimens sju ledord: frihet, enkelhet, långsamhet, tystnad, bekymmerslöshet, delande och andlighet.

Gabriella bjuder på inspiration och idéer för egen balkong och radhustäppa såväl som för den stora, offentliga trädgården med möjlighet till trädgårdsterapi och rehabilitering.

Unik trädgårdskonst har skapats utifrån de sjupilgrimsorden i ett samarbetsprojekt med en dagligverksamhet för personer med funktionsnedsättning. Trädgårdskonsten finns till försäljning i samband medföreläsningen.

Gabriella jobbar även med design i det kreativanätverket Fyra Systrar. Hennes inredningsdetaljer som brickor, kuddar och canvastavlor finns också till försäljning under dagen.

Här kan du boka en biljett, http://www.skillingemissionshus.se/kalender/2014-03-29-0930-1200-frukost-med-foredrag_929

Du betalar när du kommer. 100kr inkl föredrag och frukost. (Samlingen är för både kvinnor och män.)

Mer under Föredrag och musikkvällar